Eylem DOĞAN ile Keyifli Röportaj

Eylem DOĞAN ile Keyifli Röportaj

Eylem DOĞAN ile Keyifli Röportaj

Eylem DOĞAN ile Keyifli Röportaj

Eylem DOĞAN ile Keyifli Röportaj
07 Temmuz 2024 - 21:32


 

-Hoş geldiniz Eylem Hanım. Öncelikle sizi okurlarımızla tanıştırmak isteriz. Kendinizi kısaca nasıl anlatırsınız ?

+Ben Eylem DOĞAN. 1977 İçel Tarsus doğumluyum. 21 yıldır Almanya Bensheim şehrinde yaşamaktayım. Asıl mesleğim hemşirelik.

 

-Her yerde karşılaştığınız klişe sorulardan biri olacak; ama biz müzikle nasıl tanıştığınızı merak ediyoruz. Anlatır mısınız bizlere bu yolculuğa nasıl çıktığınızı ?

+Benim çocukluğum Adana'da geçti ve orada 3 yıllık Adana Büyükşehir Konservatuvarı’ndan mezun oldum. Ayrıca tüm yerel kanallarında türkü programları yaptım. Dernek kuruluşlarında ve şehir, köy, yöresel etkinliklerde, turnelerde yer aldım. Hâlâ Almanya’da koro grubumuz var, müziği hiç bırakmadım.

 

-Şarkılara dinleyicilerinizden gelen yorumları paylaşır mısınız bizlerle ?

+Dinleyicilerimden bugüne kadar çok güzel yorumlar almaktayım. Özellikle yakın çevrem hiç şaşırmadı ve zaten bir talepte vardı.

 

-Müzik, sizin için ne ifade ediyor ?

+Müzik benim için insanların birbirine olan duygu akışı, müzik nefes, sağlık, bazen bir isyan, haykırıştır ve hangi dilden, ırktan, kültürden olursa olsun kalbe dokunan bir melodidir.

 

-Müzik haricinde nelerle ilgileniyorsunuz ? Şarkı yazmanın dışında bütün bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz ?

+Müzik haricinde bana ait olan bir hasta bakım firmam var işlerim ile ilgileniyorum. Hemşire öğretmeni olduğum için öğrencilerim ile zaman geçiriyorum. Boş vakitlerimde müzik dinlerim, kitap okurum ve yüzmeyi severim.

 

-Dinleyicilerinizle buluşturmaya hazırlandığınız yeni çalışmalarınız var mı ?

+Dinleyicilerim ile buluşturmak için tabiki bazı projelerim var. Konser gibi...Öncelikle ilk albümümde bana ait olan bestelerimi dinleyicilerim ile buluşarak seslendirmek istiyorum ve 2. Albüm için yeni bestelerime başlamış bulunmaktayım.

 

-Keyifli sohbetimizi neler söyleyerek noktalamak istersiniz ?

+Son olarak, müzik ruhun gıdasıdır. Müziksiz kalmamanız dileğiyle...Sevgiler, saygılar.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum